babybitchxd

veckan för mig fast den inte är slut än.

Publicerad 2013-08-29 21:17:44 i Allmänt

heheheh... jag fick åka hem från skolan idag :'(
blä va jag hatar att vara sjuk och har så jävla ont i mina muskler så det inte är sant..
men men....
 
jag fyller år imon med och jag längtar inte alls. jag är nog den ända 17 åringen som inte längtar att bli 18... 
jag har absolut ingen lust med det.. jag kommer säkert dö bara för jag blir så gammal.... 
hahaha nä det får vi inte hoppas ^^ 
 
och igår hade jag årsdag med min älskling ^^ va dagarna flygger i väg när man är kär ^^ men ändå^^ senare på kvällen hade vi lite mys men vi sa vi skulle ha det mysiare när vi är hemma hos mig :D  
 
och mer på denna veckan så har jag pratat med han personen som höll på. han sa att han inte mena något med det han gjorde som tur va och vi skulle vara vänner ändå. faaaaast det känns som vi inte är det för på 2 dagar har vi sakt 5 meningar till varandra.. vi tittar inte på varandra och pratar inte med varandra... perfekt!! 
NOT... fast vad hade jag förväntat mig... 
 
nåväl livet lever vidare fast det va tråkigt :P 
 
det va allt jag hade å komma med kommer troligen skriva mer imon för att se vad som händer ^^ 

skola imon då ;)

Publicerad 2013-08-25 21:53:00 i Allmänt

jaop då är det skola imon igen. får träffa min älskling snart ^^ och ett till som jag får säga till att sluta hålla på.... jag vet inte hur jag ska göra det bara. jag vet inte hur jag ska säga det utan att förlora han som vän.

någon som har något tips? skulle jag uppskatta ^^

Flytten till Skövde!!

Publicerad 2013-08-24 11:49:00 i Allmänt

nu så är markus klar för att flytta till Skövde. dom som inte vet det så är det min systers fästman som ska flytta dit för att plugga. hoppas ketty ( min syster ) klarar sig och inte känner sig allt för ledsen när han inte är här.

själv vet jag inte vad jag ska göra idag förutom att ta det lugnt med mamma för vi är själva. kanske kan fråga bästisen att komma över och prata lite. eller så kan man bara ligga kvar i sängen och ladda sina batterier för skolan nästa vecka.

man får se vart dagen tar en. hoppas bara det blir något roligt ^^

hade en konstig känsla... och massa drama!!

Publicerad 2013-08-23 22:51:00 i Allmänt

denna veckan har varit så konstig som det bara går. eller för mig va det i alla fall det. jag har börjat min skola igen och det har kommit många nya personer alltså etter. det tog knappast 3 dagar innan det blev drama å skit.

som dom flesta vet är jag förlovad men alla på skolan fattar inte meningen med det ordet. för det fanns en viss kille ( som jag inte nämner vid namn ) höll på mot mig fast han visste att jag va förlovad. han krama mig hela tiden och klängde men jag vill ju vara snäll med för det är hans första dagar med dom 2 sista dagarna gick han för långt. torsdag så krama han och klängde han som vanligt på dagen men på kvällen när vi och några till sparka boll i gympa salen och lyssna på musik så byte han låt och skrek till mig.

- denna är till dig!!

jag bara flina och sa

-okey.

och då kom nothing ells matters och min kompis som jag va med då drog mig till henne och sa.

- detta är en kärleks låt!

på något sätt har jag aldrig sett den som det men när jag lyssna noga så hörde jag det!!

på fredagen alltså idag. så va alla etter ute på utflykt utom han och jag försökte inte tänka på det som hände igår för han va ju ensam och jag tyckte synd om honom. så jag tänkte jag kan väl bjuda med han in på min matte lektion. han ville såklart men när vi skulle gå upp för trappan så försökte han hålla mig i handen. och jag vet inte varför men jag kände mig ledsen och hängig när han gjorde så. men som tur va så kom han inte in på min matte lektion så jag kunde sitta själv.

men efter lektionen så satt han på sitt vanliga ställe med sin dator och jag gick förbi snabbt som möjligt för direkt när jag såg honom fick jag den konstiga känslan igen och jag visste inte vad jag skulle göra åt det. och jag visste att jag inte kunde säga något till billy för han skulle knäckt hand vristen på honom. men jag prata med underbara cindy och alexsandra som fick mig känna mig lite bättre och när både han killen och jag hade kommit hem så kände jag ändå den känslan och jag visste inte riktigt varför. även om jag prata med min mamma, syster och carro kände jag ändå så.

fast senare på kvällen ringde min älsling och jag kände jag måste säga något om vad som har hänt idag så jag gjorde det och den känslan försvann. bara poff borta. och jag kunde känna mig glad igen.

oj va långt det blev. hehe... men om någon vet vad den känslan är kan dom gärna skriva det så jag vet ^^

nåväl puss natti natti allihopa <3

första dagen <3

Publicerad 2013-08-20 15:21:36 i Allmänt

haha första dagen på skolan bliv kaos!
första jag gör är nästan att förstöra ett bord med 2 andra.
sen tappa jag bort min nyckel till rummer fast jag hitta den sen.
Efter det så brotta jag ner en etta som är lika gammal som mig.
sen va vi alla som jag va med så hög ljuda så dom sa till oss!

perfekt dag säger jag bara! ^^

kul med vänner!

Publicerad 2013-08-13 20:54:08 i Allmänt

Idag har det hänt mycket. Först va jag med min bästis carro på morgonen och sen träffa jag amanda och Jenn`y. Fyyyy va kul det va när jag med amanda och jenn`y. Vi satt och prata om allt möjligt titta på tv och tog roliga foton.

Men sen hämta carro mig och allt blev bara bättre och bättre. Jag fick mysa med julia!

ligger i sofan

Publicerad 2013-08-13 00:18:33 i Allmänt

jaop jag ligger i soffan och titta på guy code. Ganska roligt pogram men ändå har jag den konstiga känslan att jag ska explodera av tråkighet.

men vad ska man annars göra när man är hemma hos sin boro och bästa carro med deras dotter. som sover och man får inte gör så mycket ljud så hon vaknar.

och det bästa är att jag inte är trött men jätte röksugen... så skönt! men får stå ut tills alla vaknar.

nåväl ska försöka sova i alla fall. natti natti:-D



skola snart!!

Publicerad 2013-08-12 12:57:00 i Allmänt

som vissa vet så börjar jag andra året på gymnasiet. spänande! men nu är det fortfarande sommar lov som tur är. då kan man fortsätta med att slappa och ha det skönt innan man får börja gå upp tiditg igen. 
 
min sommar har varit ganska lungt och inte gjort så mycket utan att slappa, varit med billy ( min pojkvän ) och den underbara amanda som jag ska träffa imon igen :D längtar! 

detta va länge sen!!!

Publicerad 2013-08-12 00:56:00 i Allmänt

ja detta va inte igår utom mer än ett år!!
jag har inte haft tid för jag går ju i en skola långt bort och gör något jag inte brukar göra. jag pluggar!!

dom som känner mig vet att det är inte en av mina favorit saker. men nu ska jag försöka sätta igång igen med att göra mer inlägg och fortsätta med min bok som jag skriver.

som vissa personer vet går jag på nuntorp naturbruk gymnasium. det går väldigt bra klara första året och skaffa mig en underbara kille på köpet. som jag är nu förlovad med som vissa personer vet med.

mer kan ni veta på andra inlägg för det finns så mycket att berätta men orkar inte skriva det nu. hehe^^ hoppas alla har haft det bra för i´m back bitches ;)

Om

Min profilbild

lisa-marie

en halv lant tjej som även gillar stor stan ;) jag går i andra året på nuntorp gymnasium. jag är 18 år. jag gillar vara med vänner, sjunga, dansa, djur och gosa med lilla Julia som är min brors och bästa väns dotter. om ni undrar något annat tveka inte att fråga ^^

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela